Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Dagje Heilo

20 nov 2005

Vandaag zou ik om 6 uur opstaan om zodoende om 8 uur bij Otto te kunnen zijn. Maar uiteraard kon NS dat niet toestaan en zat ik in een trein die niet verder reed dan Leiden, dan maar 30 minuutjes wachten op de volgende.

Eenmaal aangekomen in Uitgeest stond Otto al klaar en konden we op de fiets naar de stek. Even onderweg een paar worpen vrijgegeven maar dat resulteerde niet op een vis.

Na een kleine 50 minuten fietsen kwamen we bij een klein slootje aan, nog geen 30 min later kreeg ik een kleine snoekje op mijn slider die dan ook even later door Otto uit het water werd getilt.

Op een of andere duistere reden viel het snoekje op de kant, onthaakte zichzelf en viel in het water dus geen fotos van dit monster =[ Enige visstekken later vonden we nog een plugje en ging we naar de plek waar het zou moeten gebeuren!

De eerste worp had Otto al een klok achter zn fatso aan, Even later knalde er een snoekje op zijn fatso terwijl we in gesprek waren (was best grappig). Een paar fotos gemaakt en terug het water in.

Dagje Heilo Dagje Heilo

Verder heb ik nog een stuk of 100 keer in een boom geworpen en echt veel kolken achter mijn slider gehad, maar niets mocht baten. Op het einde van de dag had Otto nog een snoekje aan de lijn maar die vond al heel snel de vrijheid.

Inmiddels was het al bijna kwart voor 5 en moest ik richting huis. Volgende keer meer snoeken he Otto ;)