Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Dagje vrij

14 dec 2005

Ik was dus leuk om 9 uur op school, blijkt om 10 uur dat ik eigenlijk gewoon helemaal geen les had; Een mooi excuus om te gaan vissen in de vroege morgen!

Omdat ik met onderlijntje echt niets kan vangen in de kleine haven besloot ik om zonder onderlijn te gaan vissen. De eerste worp was het al raak! Een grote baars deed er alles aan om niet uit het water getilt te worden; tevergeefs

Dagje vrij Dagje vrij

Een goedgevulde baars van 35 cm was een feit!

Niet veel worpen later ving ik deze 'kleine" baars van 25 cm. Een klein halfuurtje later ben ik even langs huis gegaan om iets te gaan eten om vervolgens weer de waterkant op te zoeken. Nadat ik een stuk of 3 plekken visloos had afgevist ben ik even gaan kijken of ik in een grotere haven zou kunnen vissen.

De haven van de vlietlanden bleek een geschikte plek, alleen had ik geen dieplopende pluggen bij me dus ben ik maar weer terug gegaan naar mijn eerste stek van de dag. Toen ik daar aankwam zag ik 2 jongens met een kromme hengel staan, weer een grote baars die daar gevangen word maar helaas voor hun schoot de baars los en liet niets meer van zich merken. Ik heb daar nog eventjes geprobeerd om een vis te haken maar ook dat lukte niet meer. Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen!