Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen!

10 nov 2010
Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen!

Een groot aantal dagen zijn verstreken na deze laatste dagen. Toch wil ik het jullie niet onthouden en zal nog even een compilatie van foto's, soms voorzien van commentaar, mijn laatste 2 dagen in Friesland vertellen.

Het was taai, heerlijk herfstweer, rust, polder, doodaas, volharding maar helaas geen vis. Ik wilde dolgraag een vis op sardine vangen, nog nooit gelukt, en als je niet blijft proberen gaat het ook nooit lukken. Hieronder de foto's.

Het had allemaal geen resultaat, gelukkig wel een mooie omgeving!

Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen!

Dan maar verkassen naar een ander haventje. Witvis te over, maar roofvis!?

Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen!

Na x aantal uur vissen hield ik het voor gezien. Heerlijk uitgewaaid maar geen vis. Morgen weer een dag!

Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen! Friesland deel 3 en 4; Hoopvol proberen!

En dat deed ik. Niet alleen naar het huis in Friesland, maar ook weer lekker naar Utrecht. Sinds toen niet meer gevist, maar vrijdag ga ik met Jelle op stap. Mooi weer wordt het niet, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. Hopen op leuke aantallen! Of in ieder geval weer eens een snoek!

We will see!
Daan