Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Mijn eerste snoek van 2007

30 mei 2007
Mijn eerste snoek van 2007

Omdat het seizoen van de snoekbaars en de baars weer open is kon ik het niet laten om die dan ook daadwerkelijk aan de haak te voelen (letterlijk en figuurlijk). Mitchel wou wel mee om te kijken of we een karper op de kant konden krijgen, zijn vriendin; kon niet ontbreken omdat ze ook een beetje is aangestoken met het VIS-virus ;)

Het zat allemaal niet mee vandaag; alle afgesproken tijden werden doorbroken en vervangen voor nieuwe, Maar uiteindelijk zaten we daar dan met z'n drieen aan de waterkant met 4 hengels. Mitchel had 2 van zijn hengels op de karper gericht en ik 1 op witvis (voorn) en 1 met de spinner op snoekbaars/baars.

Omdat ik Mitchel zijn plekken niet wou verstoren liep ik een stukje verder om daar wat roofvis uit het water te lokken. Ik zag een mooi dichtbegroeide plek met bomen in het water, overhangende takken. Kortom genoeg mooie plekken waar ze zich kunnen schuilhouden! En dat liet meneer de Snoek mij weten ook, na een tiental worpen dook er een snoekje op mijn spinner die na een redingskreet kon geland en op de foto gezet kon worden.

Ik schat hem op een stuk of 60cm en had duidelijk niet veel gegeten de laatste tijd want een bierbuikje kon ik niet ontdekken ;)
Daarna met volle overtuigenis verder gevist, maar na een stuk of 100 beetlose worpen nam dat dramatische af...

Ook Mitchel had wel gehoopt op een leuke karper want ze waren wel aanwezig op de plekken waar hij zijn behaakte boilies had geparkeerd! Met een bonzend hart bleef hij hopen op de run, die uiteindelijk niet kwam.....
De klok sloeg bijna 6 uur aan en we besloten om onze spullen in te pakken en het een andere dag te vervolgen.

Hopelijk komen we dan met meer vissen op de foto, want daar doen we het eigenlijk voor!

Visgroeten Nadien, Mitchel & Jelle