Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Nieuw water, nieuwe snoeken

07 nov 2010
Nieuw water, nieuwe snoeken

Het was alweer een tijdje geleden dat ik met Remco heb gevist. Ik sprak met hem af, maar was het zat om op bekende plekken te vissen. Na wat geneuzel op Google maps en streetview kwam ik op een nieuwe stek die best eens goed zou kunnen uitpakken.

Ik haalde Remco op met de auto en reden naar de stek toe. We begonnen aan de voet van een molen, erg ondiep water en helaas geen teken van de roofvis. We liepen al vissend door naar een wat groter kanaal.

Hier moeten we wel wat kunnen vangen toch? Nou nee... jerkbaits, pluggen, baarsspinners. niets resulteerde op vis. Remco en ik besloten om toch maar de wijk in te gaan opzoek naar verdwaalde snoeken, ook hier wou de vis zich niet vertonen en we liepen verder naar een soort parkje met een grote plas.

Meten viel ons op dat er achterin een mooie rietkraag was en ze konden het niet laten om dan ook daar te beginnen. Niet veel later had Remco een leuk snoekje aan de lijn.

Nieuw water, nieuwe snoeken

We hebben de plas afgevist en zagen nog een andere roofvisser aan het werk maar ook deze wist niets meer te haken. We kozen ervoor om het hierbij te laten en terug te gaan naar huis.

visgroeten,
Remco en Jelle