Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Savage Gear 4D Line Thru Perch

30 dec 2017

Van de week kreeg ik mijn 4d perch 17cm 63gram binnen. Er is ook nog een 23cm 145gram variant. Beide varianten zijn in Albino, Firetiger en Perch kleur beschikbaar. Deze shad is ontwikkeld met behulp van een 4d scan van een echte baars, daardoor is het amper van de werkelijkheid te onderscheiden zowel visueel als de actie tijdens het vissen.

Savage Gear 4D Line Thru Perch

De Savage Gear 4D Line Thru Perch 17cm is met zijn 63gram prima te gooien met een lichte jerkstok. Ik gebruikte hiervoor een stok die ik ook veel gebruik met het vissen met de PigshadJR van CWC.

Ik had besloten om vandaag de hele dag met dit aasje te gaan vissen om te kijken hoe de resultaten zijn. Uiteindelijk landde ik 2 vissen waarvan een 94cm en de ander rond de 75cm. Daarnaast heb ik enkele missers en een paar lossers gehad. Dit komt denk ik mede doordat het aasje maar 1 dreg heeft. Wellicht is een stinger met dreg plaatsen geen gek idee. Het mooie van de Line Thru is dat de snoek het gewicht van de shad niet kan gebruiken om de haak los te schudden. Al met al een hele mooie shad die vooral in de koude maanden van het jaar multi inzetbaar is.

Koop hier de Savage Gear 4D Line Thru Perch 17cm.

Savage Gear 4D Line Thru Perch
video Savage Gear 4D Line Thru Perch

De andere vissen die deze dag gevangen zijn, zijn gevangen met Abu Fathead Jerkbait en de BBZ swimbait. Van de twee snoeken die Daan gevangen heeft zijn geen foto's gemaakt.

Savage Gear 4D Line Thru Perch Savage Gear 4D Line Thru Perch