Lente/Zomer | We mogen weer op roofvissen vissen!

Weer eventjes op witvis

11 mrt 2007
Weer eventjes op witvis

Vandaag zou er weer zo'n dag zijn, een dag waar we met een aantal bekenden lekker zouden gaan vissen! Na een flink eind te hebben gefietst kwam ik aan op de afgesproken plek. eerst even de korf aan de hengel monteren en niet veel later kwamen Daan en Thomas mij vergezellen. Snel de hengels in en wachten tot de vis zich aanmeld!

Maar zo simpel was het niet want de wind bezorgde ons behoorlijk koude handen. Dus we besloten om een stukje verderop te gaan zitten zodat we meer uit de wind zaten, wat achteraf echt een goede keuze is geweest! Korfjes vol met lokvoer en maden het water in en de hengels in de steunen en laat de vissen maar komen.

Echter ging het allemaal niet zo makkelijk en waren we blij toen de eerste brasem zich aanmelde. Thomas wist er wel raad mee en sloeg aan, na een korte dril en onthaaking was het nog even een fototje maken en snel terug het water in. Nieuwe maden aan de haak, vers lokvoer in de korf en wachten maar.

Weer eventjes op witvis

Dankzij dat wachten was er genoeg tijd om te genieten van het uitzicht, de vrije natuur en de zon die ons af-en-toe lekker warm hield. Na een paar belletjes kwam ook Erik bij ons zitten en met 2 extra hengels ook meer kans op vis! Maar ook dat hielp niet en we besloten maar het hierbij te houden en lekker thuis op te warmen